2011. április 6., szerda

Hogy megtaláljanak akik keresnek

Úgy döntöttem leirom mi is történik velünk azoknak, akik rendszeresen érdeklődnek, gondolnak ránk és szoritanak nekünk. Talán egyszerűbb lesz igy, mint telefonon, és talán nekem is segit ha itt kiadom magamból a feszültséget.Remélem lesz hozzá energiám és időm.
Röviden összefoglalva, ami eddig történt:
 Bori lányomról 2010.12.10.-én kiderült, hogy egy ritka gyerekkori rosszindulatú betegség támadta meg, a neuroblastoma. Azóta a tűzoltó utcai gyerekklinikán kezelik, lassan már 4 hónapja. Sajnos a daganat eddig úgy tűnik nem operálható, ezért kemoterápiával próbálják elölni az osztódó sejteket. Már 5 blokkon vagyunk túl, nem igazán tudom milyen eredménnyel. A 3. után 20-25%-ot zsugorodott. A daganat a pocakunkban van, sajnos az aortán, a hasi nagyereken rajta és a bal mellékveséből indul ki.
Holnap megyünk vérkép kontrollra, jövő héten pedig 5 napos kezelésre.
 A kezeléseket 3 hetente kapjuk, eddig 3 és 5 napos változatban. Bori szerencsére jó kedvű, élénk ,a 3 napos nem viseli meg nagyon, inkább az 5 napos után szokott belázasodni, amikor vissza is kerülünk a klinikára egy kis vérért vagy trombocitáért. Aztán mire rendbe jövünk, már mehetünk is újra.
De most következik majd az utolsó 5 naposunk aztán váltás vmi újra.


Szerencsére az utóbbi napokat itthon töltöttük a kertben ebben a jó időben. Amint a képeken látszik mindenki örömére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése