2011. május 14., szombat

MR, Bécs

Már lassan egy hete itthon vagyunk, csak olyan jó itt, hogy persze nincs kedvem, sem időm irni, hanem inkább kimegyek  a kertbe, az erdőbe, vagy csak simán megcsinálom a házimunkát.  Szóval a legutóbbi hirek, túlvagyunk az első új gyógyszeres kezelésünkön, Bori kb. holnap lesz lázas, elvileg hétfőn kell mennünk kontrollra. Ma még jól van, de a kezelés óta gyakorlatilag alig eszik.
Az MR nem mutatott összehúzódást a daganatban, de talán elhaltak benne részek, elég bizonytalanul volt megfogalmazva, de kb. erre számitottam.
A nagy hir, hogy végre hajlandó volt a kezelőorvosunk felvenni Béccsel a kapcsolatot,ugyanis barátunk és sorstársunk Dávidka úgy néz ki kijutott, már időpontja is van, és a TB minden kölcséget fedez. Na ezen felbuzdulva a dokink, aki eddig elzárkózott a segitségtől (oldja meg anyuka, én is ezt tenném), beajánlott minket és a világhirű professzor asszony válaszolt, hogy igen már látta Bori anyagát és indokolt lenne a kinti kezelés. Már csak az a bökkenő, hogy a többi orvos is rábólint-e kint és nem futunk-e ki az időből. Ugyanis egyszerre csak egy külföldi gyereket tudnak fogadni és persze nyári szünetük is lesz. Ezt nem is értem hogyan lehet, és azok a gyerekek, akiknek pont akkor kell a kezelés?
A doktornő kért pár adatot Bori kezelésével kapcsolatban, amin a dokink napokig ült aztán két kicsit határozottabb hangvételű cseszegető levelemre végre válaszolt. Most pedig én nézem két óránként a leveleimet, hogy jött-e kintről vmi hir. Remélem jövő héten...Hétfőn felhivom a titkárnőt, ugyse birom ki..
Megnéztem egy előadás videóját a MIBG kezelésről, amit kint kapnánk. Ez egy radioaktiv izotóp, amit felvesz a daganat és tulkép. egy helyi sugár kezelést ad. Hát elég sok mellékhatása van, főleg a kemóval együtt..De hát mit tudunk tenni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése