2013. március 18., hétfő

Eredmények

Meglett az MRI eredményünk és hála Istennek minden rendben, kiújulásnak nincs nyoma. Voltunk múlt héten Bécsben is , ott is rendben volt minden, de mivel Borinak gyakran fáj fél oldalasan a jobb térde 3 hét múlva vissza kell mennünk, hogy egy kicsit kivizsgálják ezt.
Mindennek örömére múlt hét szerdán kivették Bori portját (ahová a kezeléseket kapta). Ez nem ment teljesen komplikáció mentesen, mert bevérzett, ezért bent kellett töltenünk egy éjszakát. Túléltük, szerencsére csak 1 éjszaka volt, remélem az utolsó..

4 megjegyzés:

  1. Tisztelt Blogger!

    Örömmel olvastam, hogy gyermeke eredményei kiválóak, és előre is elnézését kérem, hogy ilyen témával zavarom. A közelmúltban felmerültek kétségek a Daganatos.hu alapítvány munkájával és módszereivel kapcsolatban, amivel lehetséges, hogy egy cikkünkben is foglalkozni fogunk. Mivel az oldalukon az Ön gyermekének fényképe és története is megtalálható, szeretném megtudni, hogy milyen kapcsolat van Önök között, támogatta-e Bóbitát az alapítvány?

    Előre is köszönöm a segítségét
    Győri Ferenc
    CHIP magazin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ferenc!
      Köszönöm levelét, szerencsére jól vagyunk.
      Én csak jót tudok mondani a dagantos.hu alapítványról, minket rendszeresen támogattak, és a közelmúltban is közvetítettek hozzánk vkit., aki segíteni akart. megkérdezhetem, hogyan találta meg a blogot, nem emlékszem, hogy fent lenne a daganatos oldalon, bár lehet. Remélem segítettem: Bea

      Törlés
    2. Köszönöm a segítséget. Az oldalon fent van Bori képe és a története (http://www.daganatos.eu/bid3/igaz-tortenetek/dgy115/borika-2-eves-neuroblastomas-kislany), ahol gyűjtöttek is az Önök számára – és ezek szerint ezt át is adták, ami feltétlenül jó hír. Maga a blog nincs fent náluk, ide az ottani kép alapján találtam. További minden jót a családnak!
      Ferenc

      Törlés
  2. If you're trying hard to lose fat then you certainly have to start using this brand new custom keto meal plan diet.

    To create this keto diet, licenced nutritionists, fitness couches, and chefs have united to develop keto meal plans that are useful, suitable, money-efficient, and delicious.

    From their grand opening in early 2019, 1000's of people have already transformed their body and well-being with the benefits a certified keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto meal plan diet.

    VálaszTörlés