2012. április 13., péntek

Megint itt!

Sajnos az utóbbi időben internet nélkül tengődtünk otthon, így bejegyzés sem született, de hát az a legjobb hír ha nincsen hír, legalábbis a mi esetünkben.
Boldog eseménytelenségben telnek napjaink, végre diósjenői otthonunkban, mindenki legnagyobb megelégedettségére.
Borika jól van, megszoktuk a szondát, minden éjjel lecsöpögtetek neki 300 ml tápszert, így stabilan tartjuk a súlyát, bár hízni azért még nem sikerült. De hát türelem, majd jön az is. Összességében jól néz ki, és ez a lényeg. Boldog mindkét gyerekem és én is, hogy otthon tudunk lenni végre. Kaptak két nyuszit és egy cicust, a cuki fotókat majd még mellékelem.
Ma voltunk Bécsben kontrollon, volt UH, vérvétel, el akartuk kezdeni szedni a Roacutánt, ami a lezáró kezelés része, magas dózisú A vitamin készítmény, de valamiért magas volt Bori májenzim értéke, ezért jövő héten nézünk még itthon egy vérképet és várunk még kicsit. Amúgy minden rendben volt, bár kicsit strapás volt az elmúlt 2 nap, rohangálás, kapkodás, iratok otthon felejtése, de túl vagyunk rajta. Kedves bécsi barátnémnál aludtunk, aki viszont nagyon szépen gondoskodott rólunk, megkönnyítve ezzel az utazást. Finom ebéddel, puha ágyikóval és baráti szeretettel várt minket, köszönjük szépen!
Három hét múlva utazunk Münchenbe nagy kontrollra vissza,remélem sikerül a legközelebbi bécsi kontrollt ezzel szinkronba hozni, és nem citálnak ki minket addig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése