2012. július 10., kedd

Elso kezeles

Tegnap kapta Bori az elso sugär kezelest. Hajnalban indultunk otthonrol a 7 oräs vonattal, amire az utolso pillanatban sikerult felszällni. Mivel most 5 napot kell kint lennünk, nem tudunk akcios kirändulo jegyet venni, ezert kicsit bonyolultan kell vennunk egy 90%-os jegyet a hatärig, es egyet a hatärtol Becsig, ami pont ugyan annyiba kerül, csak le kellene szällni vele a hatäron.(Persze mi nem szällunk le, de ez titok!) Viszont igy most 40 percbe telt a jegyväsärläs, amire azert nem szämitottam.
Vegül szerencsesen megerkeztünk, de olyan färadtan, hogy Bori altatäs nelkül is elaludt a sugär alatt, ami jo is volt, mert persze jol megetettem a vonaton, igy nem is lehetett volna elaltatni.
Olyan ügyes es okos az en kicsi tünderem, hogy ma (mikor nem volt färadt), moccanäs nelkül feküdt a kezeles alatt 20 percen keresztül, pedig meg a kezet sem mozdithatja es nem is tul kenyelmes az ägyiko, mert kemeny es nyomja mindenhol. En sajnos nem maradhatok bent vele a teremben, egyedül kell feküdnie a gep alatt. A gep közben körbe forog es minden iränybol sugarazza Bori hasijät. Közben egy mikrofonon keresztül beszelhetek hozzä a mäsik teremböl, meg lätom is egy kamerän ät.
Szerencsere delelött van a kezeles, aztän mienk az egesz nap, megyünk majd ällatkertbe, muzeumba, vizes jätszoterre. Bori minden nap kap egy pici ajändekot is amiert ilyen ügyes, meg is erdemli, mert nem hittem volna, hogy 3 evesen ezt igy meg tudja csinälni. Kicsi hösöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése