2011. július 24., vasárnap

Megint bezárva

Kicsit elhanyagoltam mostanság az oldalt, szóval gyorsan beszámolok a történtekről. Szerencsésen átvészeltük az egy hetes bezártságot az izotóp beadását követően. Hála az én drága anyukámnak nem bolondultam meg teljesen, mert ő bevállalta az első napokat és később is leváltott néha, amikor már kicsit muszáj volt kijönnöm, vagy csak beszélni vkivel. Bori nagyon szépen megvolt, jó a kedve, eszeget is bár csak apránként.
 Aztán ezt a mostani hetet úgy volt, hogy kint töltjük, ki is jött apa Ákival meglátogatni, volt nagy öröm, meg játék. Mentünk kicsit biciklizni (olyan szuper hely ez a Mc Donalds ház, hogy még bicaj is van gyereküléssel, meg sisakkal), játszózni, sétálni..2 naponta meg vérvétel a kórházban, mert bár Bori jól van azért a sejei közben szépen eltüntek.
Két naponta kapunk trombocitát, ma kaptunk vért is, és ami  a legrosszabb pénteken be is szállásoltak minket, mert a CRP-je elindult felfelé. Ez egy gyulladásos fehérje, azt jelzi, hogy vmi fertőzést bekapott a kicsi, és itt nagyon komolyan veszik az ilyesmit, nem várják meg mig lázasak lesznek, mert akkor már nehezebb visszafordítani. Szóval most bent vagyunk családosan a játszó szobában egész nap, még szerencse, hogy kint is mindig esik, meg hideg is van.
Meg persze az is szerencse, hogy annyi szuper játék van bent, hogy még egy ideig meg sem lehet unni. Remélem kitart még 2 hétig ,mert addig biztos bent leszünk, sajna a saját kis szobánkba zárva, ha megkapjuk Bori őssejtjeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése