2012. február 14., kedd

Éldegélünk

Azt hiszem bátran kijelenthetjük, érétkeink ingadozóak, par napig csökken, aztán megint nő és így tovabb. Szóval nincs mint tenni, hát most éppen itt lakunk..várni kell és jól érezni magunkat. Szerencsére Bori jól érzi magát és ez a legfontosabb. Minden nap leveszik az infuzióról delutan 4-ig szabadon mozoghat, amit nagyon értékel is. Így minden nap kimegyünk sétalni, most éppen hatalmas hó van, ma hóembert is építettünk és persze sok lábnyomot készítettünk a hóba.(Csak ez a sok síros gyerek ne lenne, akik miatt olyan nehéz végigaludni az éjszakát, már alig várom a saját ágyamat, akár hol is van éppen.:))
Megérkezett egy másik magyar neuroblastomás család is, pár nap múlva operálják őket. Sajnos úgy hallom otthon még mindig nem tekintik kötelességüknek az orvosok az információ továbbadását, még akkor sem, ha ezzel életeket menthetnének, de talán szájról-szájra, minnél több gyerek eljut majd a megfelelő helyre...Elég szomorú, hogy így van..

És most jöjjön végre pár kép Borikáról:


4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülünk az új híreknek, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Bea!
    Olyan jó látni Borikát mosolyogni ilyen nagy megpróbáltatások után. Imádkozunk értetek továbbra is! Szeretettel: a Gottfried család

    VálaszTörlés
  3. Gyógyuljatok! Jó olvasni, hogy javul Bori! :-) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök a jó híreknek, csak így tovább!
    Borika mosolygós arcát látva remélem hamarosan találkozunk!
    Itt mi tegnap behavaztunk, egész nap esett, gyerkőcök biztos élveznék, mint tavaly. Ákosék a múlt héten meglátogattak minket,jól érezték magukat. Gyógyulgassatok, sokat gondolok rátok!
    Sok puszi: Magdi szomszéd

    VálaszTörlés