2011. október 1., szombat

Megkezdődött a kezelés

Múlt héten szerdán megkaptuk az elsőt, a ránk váró 8 blokkból. Bori belázasodott és hányt, de másnapra jobban lett és csak 2 napot kellett bent töltenünk.
Aztán haza mehettünk összepakolni hétvégére, és hétfőn családostúl kiköltöztünk Bécsbe. Itt kell megemlítenem hogy egy kedves régi osztálytársam jóvoltából kaptunk egy lakást használatra, így nem kellett a Mc. Donald házba menjünk lakni. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a segítséget, nagyon kényelmes, tágas a lakás és igen jó helyen van, mert pár perc séta a Dunapart és a Práter park is, ahol rengeteg a jó játszótér. Már otthon is érezzük magunkat.
A héten minden nap be kellett jönnünk kontrollra, szerdán MiBG scan volt, szerencsére nincs újabb áttét, csak amiről tudunk, a nagyobb daganat. Pénteken volt egy teljesen szabad napunk, amikor is kimentünk a Donau Inselre, egy Wasserspielplatztra. Nagyon élvezték a gyerekek, szuper volt, vízesés, tutaj, vizes pancsoló, homokozó..







Ma megkezdődött a második kezelésünk,  apáék meg hazautaztak Pestre, mert Ákoskának kedden doki bácsihoz kell mennie, lesz egy kis korrekciós műtétje.
Mi most 3 napig biztos bent maradunk, egy nap kezelés 48 óra hidrálás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése