2011. október 24., hétfő

 Sajnos tonkrement a laptopunk, meg internetunk sem volt mostanaban, ezert kicsit kimaradtam, de most megint bent vagyunk a korhazban, igy be tudok jelentkezni. Intezodik a net, es a laptopot is megjavitottak szerencsere es vissza is erkezett, szoval, igyekszem majd rendszeresebben jelentkezni. Igy van ez, hogy ha minden rendben van, nem kell a korhazban lennunk es Bori is jol erzi magat, akkor nekem is kevesebb idom es kedvem van irni.
 Apaek kijottek es majdnem ket hetet otthon (persze becsi uj otthonunkban) toltottunk, szinte ugy mint egy normalis csalad. Persze minden masodik nap kontroll, ami szinte az egesz napot felemeszti, de megis olyan jo hazamenni es kint aludni, meg az is olyan jo ha Borika jol erzi magat.
Ma kezdtuk meg a 3. kezelesunket, befekudtunk 3 napra. Egy hetet csusztunk vele megint. Mult heten minden masodik nap megjelentunk, hogy na most akkor jottunk borondostul, de a trombocitak cudarul csokkentek, halasztgattak mindig, hogy hatha sikerul legalabb stabilizalodnia, de csak nem akart, igy ma mar megkaptuk. Ugy latszik Borika csontveleje mar nem birja, pedig eddig mindig olyan gyorsan helyrejottek az ertekei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése