2011. október 9., vasárnap

"Tü ki, aapaa"

Hat nem teljesen ugy alakultak a dolgok, csuszott egy hetet a kezelesunk, mert Bori belazasodott. Kapott antibiotikumot, vert, meg 2 X trombocitat. Mar megismeri melyik gepre kotik a vert es a trombocitara is mondja, hogy mi az. Nem hiszem hogy sok ket eves ismeri fel kapasbol a trombocitakeszitmenyt. Szuper :(
 Szoval az elmult 9 napban egy napot voltunk otthon.
 Most nincs auto velunk, ugyhogy az itteni betegszallitast vettuk igenybe, hazavittek, visszahoztak majd egy teljes oran at tarto adatfelvetellel, mert hat kulfoldiek vagyunk. De igy legalabb nem kellett taxit fizetni.
 Bori vegul penteken megkapta a cisplatint. Ilyet eddig meg nem kapott, utanna ket napig hidraltak, atmostak a kis vesejet, hogy ne karositsa, annyira. Most nagyon jo kedvü, eszeget is, bar csak keveset, de nem sebes a szaja es nincs is hanyingere. Azt hiszem a szaglasa valtozott kicsit meg a gyogyszertol, meg az izlelese, mert mindenre azt mondja, hogy budos, az edessegeket egyaltalan nem keri, de vacsira jol besültkumprizott. :)
Holnap kihuzzak a tüt es mehetünk haza, aztan lassan apaek is megerkeznek.. Bori mar minden nap elmondja: "tü ki, apa"

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Remélem, minden rendben veletek! Nem szeretnék okoskodni, de arra nagyon ügyeljetek, hogy ne menjetek közösségbe és játszótérre, csak esetleg egy esti rövid sétára, hisz mindenfajta fertőzés komoly bajjal járhat!Most legyetek kicsit bezárkózva inkább és a szoba programokat részesítsétek előnyben. Ha mégis kimentek, legyen Borin szájmaszk és kesztyű, ezzel sok mindent kiküszöbölhettek!
    Vigyázzatok egymásra! 20-án megyünk ki, ha valami kell, szóljatok!
    Üdv!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Sokat gondolunk rátok és imádkozunk értetek. Ha tudunk v.miben segíteni szóljatok. Éva és Ricsi
    Vigyázzatok egymásra!!!

    VálaszTörlés