2012. március 14., szerda

Gyomorszonda

Tegnap elött este kijöttünk a korhazbol, märmint a sebeszetrol es 2 ejszakat kint aludtunk, mondhatni "otthon". Mär össze is pakoltam, hogy elinduljunk vissza Münchenbe, anyuval es Äkossal együtt, de meg tegnap bejöttünk az onkologiära kontrollra. Az itteni doktor nenink azt ajänlotta tegyünk be gyomorszondat Borinak, mivel sokat fogyott es igy egyältalän nem täplälhato. Megörültem ennek, mert szämomra is megnyugtato, hogy igy legaläbb nem fogy toväbb. mellette pedig meg mindig tud enni, inni. Sajnos olyan keves dolgot ehet, amik räadäsul nem is a legfinomabbak, hogy ha tartani is tudnank a sulyät, hizni biztosan nem sikerülne, es a megfelelö äsvänyi anyagok sem jutnänak be.
Ma altatäsban letettek neki a szondät, es holnaptol elkezdik lassan felepiteni a täpläläsät. Kap egy elöemesztett, bontott täpanyagot, ami gyorsabban fel tud szivodni, mert az erös hasmenes miatt nagyon rövid ideig van az etel a pocijäban, ami nem eleg arra, hogy hasznosuljon. Melette kap egy listat azokrol az etelekröl, amit adhatok neki, es egy repale kivonatot, ami szinten arra hivatott, hogy rendbe tegye a beleit.
Kb. egy hetig tart ez az ujabb procedura es aztän, mär le sem merem irni, hova mehetünk talän....
A belelzärodassal kapcsolatban azt mondtäk, hogy valoszinüleg meg a toväbbiakban is sokszor lesz bajunk Bori beleivel, mert egy ilyen oriäsi mütet utän, olyan sok letapadäs es összenöves van a hasijäban, ami meg fog problemät okozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése