2011. november 13., vasárnap

Negyedik

Lefolyt a negyedik blokk kemónk. Bori jól van, minden rendben. Szépen eszeget, jó a kedve. Olyan jó, hogy a kezelés mellé kapott gyógyszereknek köszönhetően, nem hány, nem sebes a szája, nem gombás a popsija, sőt még azt sem kell megvárni a kontrollal, mire már lázas és egész éjjel otthon sír, mert rosszul van. Még mondja vki., hogy ugyanazt az ellátást kapja itt, mint otthon..Ott már régen csont és bőr lenne, én meg idegroncs. Nem is beszélve ezekről a tündéri aranyos nővérekről, olyan kedvesek, mindig mosolyognak, már attól felvidul az ember ha bejönnek. És még kopogni is tudnak! Sőt a nevemet is, nem csak anyuka..
 Holnap délben mehetünk haza, mert a cisplatin után 40 óra infúziós átmosás van. Ákos is minden nap bejött anyuval, aki közben meg is gyógyult. Sikeres volt az izoláció, mert senki sem lett beteg. Játszunk egész nap, a gyerekek jól bírják (mi egy kicsit kevésbé). Ákival kijárunk játszózni, már megynyitottak a karácsonyi vásáros bódék a parkban, lehet bámészkodni, aztán este nagyival haza.
 Holnap húzós napunk lesz, reggel kocsival szerelőhöz megyek, talán még nem fagy be éjszaka a hűtővíz,aztán papírokat beszerezni, megpróbálunk mostmár vmi. anyagi támogatást is szerezni, itteni életünkhöz.
A mostani kezeléssel a terápia feléhez érünk, fognak csinálni MRI-t, ultrahangot, meg vizelet vizsgálatot, nagyon izgulok, bár nem is tudom milyen reális eredményben reménykedjek..

6 megjegyzés:

  1. Jó volt olvasni, hogy minden oké! A szülői egyesületbe menj be a Mekiház alá és vázold fel a helyzeteteket, kérj anyagi segítséget! Pár papírt kell kitölteni és szerintem adni fognak ott is! Mo-on keresd meg a Daganatos Gyermekekért Alapítványt, akiktől kérhetsz segítséget! Ha valahol megakadsz, szólj nyugodtan bármikor! Nagy kalappal!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Kívánok mielőbbi TELJES felépülést a leánykának!!!
    Kitartást nektek.....

    VálaszTörlés
  3. Alapítványunk tud segíteni, csak egy írásos kérelem kell az alapítvány címére: Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 4032 Debrecen Cívis u.5. 3/28.

    VálaszTörlés
  4. A Remény alapítvány minden - daganatos betegséggel harcoló gyermeket támogat, nem csak a leukémiásokat, és nem régióhoz kötött.

    VálaszTörlés
  5. Nahát más is olvas minket! Most nagyon meglepődtem, de tök jó, hogy drukkoltok.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen a megkeresést, ismét jól meglepődtem és meg is örültem, már nézem is az oldalt. :)

    VálaszTörlés