2011. november 28., hétfő

Várakozás

Eltelt a hétvége, nem sokat jutottunk előre. Apa is itt volt meglátogatni minket, nagyi szombaton, apa pedig vasárnap ment haza. Megint hármasban maradtunk. Sajnos, Ákos belázasodott vasárnap éjszaka, és egész nap nem érezte jól magát. Amint kiment a gyógyszer hatása újra felszökött a láza, este 39.2 volt. Kapott hűtőfürdőt, meg lázcsillapítót, aztán már egy kis almáspitét is tudott enni. :) Szegénykém egész nap a kályha előtt vackolt a melegben, mert rázta a hideg. Kész csoda lenne ha Bori nem kapná meg.
A müncheni sebész CD-re kiírva kérte az anyagot, úgyhogy egész hétvégén ezen mesterkedtem, hogyan juttassam el neki. Szerencsére mindig akadnak segítő emberek, akik ismeretlenül sem sajnálják idejüket, energiájukat, ha segíteni tudnak. Nagyon szépen köszönöm ennek a kedves, müncheni lánynak, hogy bevitte a CD-t személyesen leadni a professzor titkárnőjének. Állítólag csütörtökre várhatjuk a választ.
Közben kiderült, hogy a vizelet értékeink ugyan picit csökkentek, de jelentősen nem változtak, tehát a kívánt sikert nem hozta meg a kezelés. Csütörtökre újabb MRI vizsgálatot rendeltek.
Borinak minden nap fáj a hasa..a lába. Ennek ellenére vidám, élettel teli, szépen eszeget.

3 megjegyzés:

  1. Ha esetleg Ákosnak haza kell jönnie, akkor lakhat nálunk is. Holnap megkérdezem Zente óvodájában, hogy esetleg tudnak-e néha menni együtt. Ha nem akkor itthon maradnak mindketten, barkácsolunk, játszanak, stb... Na, mit szólsz hozzá?

    VálaszTörlés
  2. Köszi a lehetőséget, megbeszélem még Gergővel is.
    Egyenlőre én úgy terveztem, hogy jöjjön velünk és akkor legalább ha mindig máshol is, de együtt maradunk. Jó lenne neki vmi állandóságot biztosítani. Végső soron azt is lehet csinálni, hogy egy ideig velünk marad aztán nálatok van, ha szeretne menni, mert kb. egy hónapot kell kint maradnunk.

    VálaszTörlés
  3. Bármennyi időre, bármikortól jöhet!!! Nagyon várják már a gyerekek is, naponta többször kérdezik, hogy mikor jön :-))

    Az óvoda nem jön össze, ezért kiveszem Zentét, mikor itt lesz Ákos.

    VálaszTörlés