2012. január 24., kedd

Kint az intenzivröl

Ma kikerültünk az intenzivröl! Kihuztak meg egy drent Bori hasijabol, mar csak 1 van bent. Nem kap mar folyamatosan fajdalom csillapitot sem, szerencsere nincs fajdalma igy sem. Persze vannak kisebb kellemetlensegei, a branülöket pl. nem birjak az erei es mindig szetpattannak, ma is melle folyt az egyik gyogyszer, amit ugyan kihuztak, de fajt utanna a laba, meg tegnap is elpattant az egyik er, kellett szurni masikat. Mostmar csak kihuzzuk valahogy, tul vagyunk a nehezen.
Ma talalkoztam a professzorral, megjött egy leletünk, megvizsgaltak egy masik prognosztikai jelentösegü faktort a daganatban es kedvezönek talaltak (ezt eddig meg sehol sem neztek.) Szuper, csupa jo hir, nagyon örülök neki! Mar csak a vegleges szövettanra varunk, meg hogy megegyszer megvizsgaljak, hogy mindenütt N-myc negativak-e a sejtek. Remelem minden rendben lesz, mert ez a legfontosabb marker.
Azt mondta a professzor, hogy eddig minden gyerek eletben maradt, akiböl ennyire ki tudta venni a daganatot es nem volt N-myc amplifikalt. Meg mielött elutazunk csinalnak mibg scant is, hogy jelez-e bentmaradt szövetet. Ettöl függ a kesöbbi sugarterapia. Na majd meglatjuk,addig is megyek Borihoz aludni!

5 megjegyzés: