2012. január 16., hétfő

Megint mütet

Ma csinaltak delelött ultrahangot Bori pocakjarol es lattak rajta egy cistat, ami valoszinüleg a hasnyalmirigyhez kapcsolodik, de ezt nem lehet egyertelmüen eldönteni. Holnap altatasban  csinalnak rola meg egy CT-t aztan megint felnyitjak, hogy levezessek a folyadekot (gennyet, ezt sem lehet tudni mi van benne).
Bori valtozatlanul lazas volt egesz nap, de nem tul magas, 38.5-je volt. Az altalanos allapota nem tul rossz, de persze gyenge, a laz is kimeriti es most aztan megint nem ehet, nem ihat semmit.
Megjöttek az elözetes szövettani eredmenyek, nagyreszt kiert a daganat, ami azt jelenti, hogy nem osztodtak a sejtek, es kidifferencialodtak, de azert kell sugarat kapnia, mert a hasnyalmirigyben maradtak bent tumor maradvanyok. de ez most a jövö zeneje, elöször ezen legyünk tul.
Sajnos a hasnyalmirigy is be van gyulladva, hogy milyen mertekben nem tudom, talan meg csak kezdeti, mert bar a CRP magassabb mint tegnap (15.5), a gyulladasos ertekek enyhen emelkedettek.
Holnap többet tudunk majd, remelem lassan jora fordulnak a dolgok...

1 megjegyzés:

  1. Nagyon aggódunk értetek, de tudnotok kell, hogy nagyon sokan imádkoznak Borikáért és értetek is. Sok erőt nektek! Szeretettel gondolunk rátok: Éva és Ricsi

    VálaszTörlés